Wanneer glazen schuifwanden een toevoeging zijn

serre

Glas staat chique. Het heeft een prachtige uitstraling en past bij vrijwel elk huis en elk interieur. Glazen schuifwanden worden met name ingezet om het gemak en comfort in de tuin te vergroten. Hoe dat werkt, lees je hier.

glazen schuifwand

Genieten van de tuin  

Iedereen wil zoveel mogelijk dagen in het jaar genieten van de tuin. Het is er vaak heerlijk genieten alleen het weer in Nederland zit niet altijd mee. Hoewel onze zomers steeds langer en warmer lijken te worden, hebben we ook nog regelmatig te maken met een fikse regenbui of harde windstoten. Dat hoort er nu eenmaal bij. Maar er is een manier om daar vanaf te komen en langer te genieten van je tuin!

glazen schuifwanden

Een overkapping aanvullen

Je kunt kiezen voor een terrasoverkapping boven je terras. Daarmee zit je lekker droog als het begint te druppelen. Als je weinig ruimte hebt of de elementen storen jou niet zo, dan is dit wellicht voldoende. Veel mensen kiezen er echter voor om de terrasoverkapping aan te vullen met glazen schuifwanden. Deze wanden worden tussen de overkapping en de ondergrond geplaatst. De schuifwanden kun je helemaal dicht doen maar je kunt ze ook deels of volledig open zetten als het weer beter is. Het prettige van de glazen schuifwanden ten opzichte van bijvoorbeeld een serre is dat het niet een volledig afgesloten optie is maar ook niet volledig open. Zo heb je altijd het beste van beide werelden in je tuin.