Voor de hobby en de professional

Of je nu op zoekt bent naar een trampoline voor in  de tuin, of een trampoline voor in de gymzaal van een school. Bij 12springstrampolines vind je altijd de geschikte trampoline, voor zowel de professionele gebruiker als de springer die het voor de lol doet. Tussen de twee soorten trampolines zijn natuurlijk wel wat verschillen, een professionele trampoline is voor intensief gebruik. Een trampoline die wordt gebruikt thuis wordt meestal niet zo intensief gebruikt, dit is een van de belangrijkste verschillen van deze soorten trampolines.

Op het gras of ingebouwd in de grond

Je kunt bij een trampoline kiezen voor een model wat op de grond staat, of ingebouwd in de grond. Voordeel van een trampoline die op de grond staat is, dat je deze altijd op kunt bergen in de winter. Bij een model wat je ingraaft heb je weer het voordeel dat de trampoline netjes is ingegraven, en dus nooit in de weg kan staan. Nadeel is wel dat je de trampoline in moet graven, al heb je daar wel het team voor van 12springstrampolines die je daarbij kunnen assisteren. 

12springstrampolines

Iedere trampoline is van hoge kwaliteit

Welke trampoline je ook kiest, je hebt altijd de beste kwaliteit bij 12springstrampolines. Niet voor niets maken bedrijven en particulieren al jaren gebruik van het bedrijf om een trampoline te kopen. Ook wanneer je een trampoline nodig hebt voor openbaar gebruik, ben je bij het bedrijf aan het goede adres. Heb je vragen of wil je informatie over een trampoline kun je terecht bij een van de medewerkers.