Verse roze rozen

Verse rozen zijn verkrijgbaar in vele tinten roze. Van zachtroze tot hardroze, alle tinten roze worden over de hele wereld geteeld om bij jou op de vaas te schitteren. De kleur roze wordt vaak toegepast bij gelegenheden waar een zachte, zoete of vrouwelijke kleur gewenst is. Roze staat ook voor dankbaarheid, geluk, bewondering, vrouwelijkheid, elegantie en vreugde. Wanneer zijn roze rozen het perfecte geschenk om te geven? Natuurlijk zit je goed als je weet dat degene die ze ontvangt een voorkeur voor roze heeft maar hieronder volgen nog een aantal gelegenheden waarvoor roze rozen het perfecte geschenk zijn:

  • Geboorte van een meisje, stuur de gelukkige moeder een bos roze rozen, eventueel met een kleine attentie als een teddybeertje of knuffeltje
  • Om mee te nemen naar een babyshower, als je weet dat het een meisje wordt
  • Voor een verjaardag van een vriendin, moeder of oma.
  • Om iemand te bedanken, of je waardering te tonen.
  • Wanneer je een elegant, vrouwelijk cadeau zoekt, eventueel met een fles rosé
  • Wanneer je wat te vieren hebt en het subtiel doch romantisch wilt houden
  • Als iemand ziek is of een ongelukje heeft gehad

Roze rozen als een geschenk

Vaak worden roze rozen gestuurd samen met een fles wijn, fles rosé of rose champagne. Een combinatie met zoete bonbons in een luxe doosje doen het ook altijd goed samen met elegante roze rozen. Zorg altijd dat de rozen niet te kort zijn, een elegante roos is lang en grootbloemig. Korte roosjes zijn vaak klein en koop je eerder voor jezelf dan om cadeau te geven.

Een prettige gedachte is ook het feit dat roze rozen niet expliciet staan voor liefde of hartstocht. Wel zo handig als je als man een vrouw jouw waardering wilt tonen, even wilt verrassen zonder amoureuze bijbedoelingen…!

Roze rozen in de juiste verpakking!

Vergeet zeker niet de verpakking wanneer je rozen gaat versturen. Let op een mooie verpakking wanneer je online roze rozen besteld, zodat je zeker weet dat het krijgen van de rozen, en het uitpakken al een feestje op zich wordt voor de ontvangster. Zijn roze rozen je te vrouwelijk en moet het mannelijker? Pak dan een gemengde bos rozen, dan zit je altijd goed.