Een parasol kopen? Bestel er direct een parasolvoet bij!

Als je het idee hebt om een nieuwe parasol te kopen, is dit hét moment om dat te doen. Je kunt nu een parasol kopen met tot maar liefst 40% korting! Het lijkt misschien een beetje vreemd om zo, midden in de herfst, na te denken over een nieuwe parasol, maar dit is het moment van de goede aanbiedingen. En zeg nou zelf, die oude parasol is nu wel een keer toe aan vervanging! Als je dan een parasol kopen gaat, bestel er dan direct een parasolvoet bij. Deze zijn er in verschillende soorten, maten en gewichten. Ook voor die nieuwe megaparasol die je graag wilt hebben.

Een parasol kopen doe je juist nu

Je hebt je de afgelopen zomer lang genoeg geërgerd aan dat oude ding dat na al die jaren toch wat verkleurd is door de zon. Die parasol die je niet na ieder gebruik in een hoes deed en ook in de winter buiten liet staan. De parasols van nu kunnen heel wat hebben, maar je moet wel een beetje voorzichtig met ze omgaan. Van de vorige parasol heb je dus geleerd en dus ben je nu toe aan een nieuwe. Deze bestel je direct met beschermhoes zodat je er weer jarenlang plezier van kunt hebben.

Welke parasolvoet is geschikt voor jouw parasol?

Heb je een kleine parasol, bijvoorbeeld voor op het strand? Dan kun je toe met een simpel grondanker. Deze draai je in het zand en dan zet je de parasol er in. Koop je een grote (zweef) parasol? Dan heb je een stevige parasolvoet nodig. Deze heeft namelijk heel wat te houden. Je wilt dat de parasol netjes blijft staan en dat deze niet bij ieder zuchtje wind omwaait. In veel gevallen wordt dan een extra zware parasolvoet aangeraden. Zo zorg je voor meer veiligheid op je terras.

Maar hoe zit dat met jouw rug?

Ik kan me zo voorstellen dat een tripje naar Tuinmeubelland om een parasolvoet van 90 kg (!) te halen nu niet direct op je favorietenlijstje staat. Je kunt de parasolvoet en de parasol kopen in de webshop. Deze worden dan bij je thuisbezorgd. Wil je graag de hele dag in de schaduw kunnen zitten? Bestel dan een parasolvoet op wielen. Je kunt deze dan, met ingeklapte parasol, redelijk gemakkelijk verplaatsen. Je hebt parasolvoeten waar je de parasol in schuift, maar ook parasolvoeten waar je de parasol op bevestigd. Kijk voor je tot een aanschaf overgaat even goed naar de gewenste combinatie.