Leg je tuin in handen van een professionele hovenier

Tuinonderhoud is het hele jaar door een taak die vaak uit handen wordt gegeven.

Mensen hebben er de tijd, de handigheid of de juiste werkmaterialen niet.

Hovenier Borne is een gerenommeerd bedrijf in het oosten van de provincie Overijssel.

Wat kan je van een tuinier verwachten?

hovenier Borne, is de tuinspecialist in jouw omgevingen biedt een breed scala aan diensten, waarvan hieronder een selectie:

  • Regelmatig tuinonderhoud Wij kunnen uw tuin wekelijks, tweewekelijks of maandelijks onderhouden. Tuinonderhoud is een essentiële stap die geen enkele tuinier mag missen. Om ervoor te zorgen dat de planten gezond en ongestoord groeien, bieden wij een reguliere onderhoudsservice aan.
  • Gazononderhoud Onze deskundige hoveniers kennen alle specificaties bij het snoeien van gras. We werken met zorg en aandacht om ervoor te zorgen dat er geen schade aan het gazon wordt veroorzaakt en dat het gras gezond kan blijven groeien na het maaien van het gazon.
  • Heggen knippen Ondanks de grote variatie in haagmaten en soorten , is er één ding dat alle heggen gemeen hebben: ze moeten worden gesnoeid. Regelmatig snoeien is uiterst belangrijk als het gaat om het kweken en onderhouden van een gezonde en dichte haag. De haag kan naar wens worden gesnoeid en gevormd, zodat het past bij het landschapsontwerp en de sfeer van de tuin.

Waarom kiezen voor hovenier Borne?

Via een nauwe samenwerking met onze klanten, zorgen wij bij hovenier Borne ervoor dat het werk volgens de hoogste normen en binnen uw tijdsbestek wordt voltooid!

We besteden de tijd aan onze klanten, bespreken al hun eisen en behoeften en geven passend advies en aanbevelingen voor hun project in gedachten!

We houden ervan dat alles gepersonaliseerd en perfect omlijnd is! Daarom gebruiken we de beste systemen om uw project op te stellen en te plannen!

Ons team staat garant voor een snelle projectrealisatie dankzij ons efficiënte besluitvormings- en toegewijde snelwerkende team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *