Een tuinkamer voor het hele jaar

Verasol Nederland

Met een tuinkamer van Verasol Nederland hoef je niet bang te zijn dat je niet buiten kunt zitten. Zomer of winter, wind of geen wind en zelfs regen weerhoud je er niet van om te kunnen genieten van je tuin. De glazen wanden zorgen ervoor dat je altijd in de tuin bent, wordt het weer wat minder dan schuif je de tuinkamer dicht en zit je toch nog buiten. Je verlengt je tuin tot de huiskamer, in de zomer lijkt het een groot vertrek inclusief woonkamer.

Verasol Nederland

Stel je eigen veranda samen

Een veranda is geweldig als je er optimaal van kunt genieten, maar in de winter als het koud is zit je natuurlijk niet heel erg comfortabel. Verasol Nederland heeft daar ook een oplossing voor gevonden, een verwarming die je in de veranda kunt hangen. Maar voor de zomer hebben zij ook een oplossing, zonneschermen zodat het niet te warm wordt binnen. Wil je frisse lucht dan is het ook mogelijk om het dak open te doen als je deze functie hebt. Zo zijn er een aantal extra opties bij je in kunt laten bouwen voor nog meer genot.

Verasol Nederland

Je woning verdient kwaliteit

Ieder huis verdient een serre om optimaal van te genieten, stel je eens voor dat je het hele jaar door de veranderingen in je tuin kunt zien. De verschillende jaargetijden, het voorjaar waar alles in bloei komt en het najaar wanneer de blaadjes van de bomen vallen. Verasol Nederland maakt dit mogelijk voor je, weet je nog niet zeker wat je wilt hebben of wat de mogelijkheden zijn? Kom dan naar de showroom bij jouw in de buurt.